fbpx

Pergoly ALUX

Bioklimatická pergola ALUX BIOclimatic

Pergola ALUX BIOclimatic je naša najpredávanejšia bioklimatická pergola. Je navrhnutý tak, aby poskytoval používateľovi maximálny komfort proti dažďu aj pri silnom slnečnom svetle.

ALUX BIOclimatic

Všeobecné informácie

Najmodernejšia pergola na trhu a náš najpredávanejší produkt

Vyvinuté a vyrobené v Českej republike čisto českou spoločnosťou

Certifikácia výrobkov TÜV SÜD Czech

Výroba a dodávka priamo od výrobcu s 5-ročnou zárukou na konštrukcie

Celohliníková konštrukcia s luxusným štruktúrovaným lakom

Ochrana proti dažďu a slnku, odolnosť proti snehu

Ovládanie pergoly pomocou diaľkového ovládania, smartfónu, tabletu

Systémy ovládania pergoly LOXONE alebo Somfy Tahoma podľa vášho výberu

Rozsah sklonu lamiel strešnej rolety 0-140°

od 4 179 EUR bez DPH

Vedeli ste, že meranie pergoly a vytvorenie cenovej ponuky je úplne zadarmo?

ALUX BIOclimatic

Technické špecifikácie

Pergola ALUX BIOclimatic je naša najpredávanejšia bioklimatická pergola. Je navrhnutý tak, aby poskytoval používateľovi maximálny komfort proti dažďu aj pri silnom slnečnom svetle. Štvorcový minimalistický dizajn tejto pergoly je ideálny pre rôzne domy, byty, záhrady a vily. Terasu premení na relaxačnú zónu, kde môžete tráviť príjemné chvíle s rodinou a priateľmi, kedykoľvek budete chcieť.

Konštrukcia pergoly pozostáva z nosných stĺpov, na ktorých je namontovaný obvodový rám s integrovaným odvodom vody. Strechu tvorí hliníkové strešné okno z lisovaných lamiel. Slúži nielen ako ochrana pred dažďom. Vďaka zosilnenej vnútornej konštrukcii prepúšťa v otvorenom stave až o 25 % viac svetla ako porovnateľné systémy. Oceníte to najmä v zime, aby pergola zbytočne nebránila prechodu denného svetla do interiéru.

Strecha pergoly umožňuje naklápanie lamiel v rozsahu 0-140°. Vďaka tomuto obojsmernému naklápaniu je možné regulovať prakticky všetko denné svetlo a vytvoriť si pod pergolou vlastnú klímu podľa potreby.

Na pohyb pergoly a mechanického príslušenstva používame len vysokokvalitné motory. Spolupracujeme s nemeckým výrobcom Geiger a najväčším svetovým dodávateľom Somfy.

Pergola ALUX BIOclimatic ponúka najmodernejšie systémy ovládania. Základnú verziu nájdete vo forme diaľkového ovládania. Ponúkame aj možnosť rozšírenia o bezdrôtové riadiace jednotky Loxone a Somfy TaHoma. Tieto systémy umožňujú ovládať pergolu odkiaľkoľvek prostredníctvom smartfónu, tabletu alebo počítača. Samozrejme, je možné vytvoriť aj vlastné scenáre a harmonogramy správy pergoly a jej príslušenstva. Prostredníctvom aplikácie v smartfóne máte vždy prehľad o stave pergoly na dosah ruky.

Okrem iného máme pre vás na výber širokú škálu príslušenstva. Môžete si vybrať napr. bočné sieťové rolety alebo posuvné lamelové žalúzie na nízke zatienenie. Možno hľadáte posuvné bezrámové alebo rámové zasklenie na ochranu pred vetrom. Alebo si môžete zvoliť uzavretie stien pergoly, aby ste mali pohodlie aj v chladnejších obdobiach. Môžete si tiež objednať všetky možné elektrické doplnky, ako sú solárne, veterné a dažďové senzory, meteostanice alebo infračervený ohrievač.

Pre maximálny komfort môže byť pergola vybavená LED podsvietením lamiel alebo horného rámu pergoly, ako aj RGB farebným podsvietením strechy pergoly, ktoré vytvára príjemnú alebo intímnu atmosféru.

Pergolu vyrábame a dodávame sami s vlastnými montážnymi tímami a na pergolu ako celok poskytujeme 5-ročnú neobmedzenú záruku.

Celá pergola je vyvinutá a vyrobená v Českej republike. Naše výrobky sú certifikované spoločnosťou TÜV SÜD Czech.

Ochrana pred slnkom

Ochrana proti vetru

Diaľkové ovládanie

Ochrana pred dažďom

Ochrana proti snehu do 90 kg/m2

Hrdo vyrobené v Českej republike

Funkcia vetrania

Pohyblivá pergola

Nákup priamo od výrobcu pergoly

ALUX BIOclimatic

Cenník

ALUX Hliníkové pergoly - m2

Rozmery: 3 m x 2,5 m

4 179 EUR bez DPH

ALUX Hliníkové pergoly - velikost L

Rozmery: 5 m x 3 m

6 689 EUR bez DPH

Rozmery: 5 m x 4 m

8 599 EUR bez DPH

Ceny sú uvedené bez montáže.
Zľavy z uvedených cien určuje dodávateľ v individuálnej ponuke.

Potrebujete viac inšpirácie? Pozrite sa na nášho online sprievodcu!

ALUX BIOclimatic

Formulár na dopyt